Kan ik mijn bestelling retourneren?
Artikel(en) kunt u binnen 14 dagen (herroepingsrecht: termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling) tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van maatwerk.

Artikelen die u wil retourneren dienen per email (info@dakconcept.com) aangemeld te worden . U ontvangt van ons een retourformulier die u bij uw retourzending dient toe te voegen.

Voorwaarden retourneren: Artikel wordt uitsluitend retour geaccepteerd als het artikel in de originele / onbeschadigde staat en originele verpakking verkeerd en binnen 14 dagen aan ons retour worden gezonden(kosten koper). Voldoet de retourzending hier niet aan, dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.

Retourzendingen zijn voor risico en verantwoordelijkheid van de koper. Dit wil zeggen dat dakconcept niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van het retour gestuurde artikel. 

Als u twijfelt of u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dient u contact op te nemen met onze klantenservice info@dakconcept.com, wij informeren u graag.

Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, wordt het betaalde bedrag binnen 10 werkdagen, vanaf de datum dat u het product naar de dakconcept heeft terug gestuurd, gecrediteerd.

Is het mogelijk een artikel te ruilen?
Het is niet mogelijk om een artikel te ruilen. U dient een nieuwe bestelling te plaatsen in onze webshop.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.