Kan ik mijn bestelling retourneren?
Artikel(en) kunt u binnen 14 dagen (herroepingsrecht: termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling) tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van maatwerk.

Artikelen die u wil retourneren dienen per email (info@dakconcept.com) aangemeld te worden . U ontvangt van ons een retourformulier die u bij uw retourzending dient toe te voegen.

Voorwaarden retourneren: Artikel wordt uitsluitend retour geaccepteerd als het artikel in de originele / onbeschadigde staat en originele verpakking verkeerd en binnen 14 dagen aan ons retour worden gezonden(kosten koper). Voldoet de retourzending hier niet aan, dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.

Retourzendingen zijn voor risico en verantwoordelijkheid van de koper. Dit wil zeggen dat dakconcept niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van het retour gestuurde artikel. 

Als u twijfelt of u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dient u contact op te nemen met onze klantenservice info@dakconcept.com, wij informeren u graag.

Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, wordt het betaalde bedrag binnen 10 werkdagen, vanaf de datum dat u het product naar de dakconcept heeft terug gestuurd, gecrediteerd.

Is het mogelijk een artikel te ruilen?
Het is niet mogelijk om een artikel te ruilen. U dient een nieuwe bestelling te plaatsen in onze webshop.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
WELKOM in de grootste online webwinkel in dakmaterialen!!!
door een schaarste aan grondstoffen kan het zijn dat uw product tijdelijk niet leverbaar is, onze excuses voor het ongemak!