PVC Dakbedekking

Armourplan

Veelzijdige kunststof dakbedekking
De versterkte Armourplan PVC dakbanen zijn geschikt voor vele toepassingen. Voor zowel de woningbouw als utiliteitsbouw, nieuwbouw als renovatie is Armourplan PVC een economische en veelzijdige oplossing.

Prestaties
Dankzij de polyester inlage beschikt Armourplan over uitstekende mechanische eigenschappen. Hierdoor kunnen bredere dakbanen worden ingezet, zodat er minder bevestigers nodig zijn en de dakbanen snel en efficiënt verwerkt kunnen worden.

Strakke afwerking
Armourplan vormt zich in verschillende toepassingen als een huid op het dak, zowel bij mechanische bevestigde als bij partieel en volledig gekleefde systemen.

Esthetisch fraai
Armourplan dakbanen zijn verkrijgbaar in een breed pallet aantrekkelijke UV-stabiele kleuren. Het dak kan nog verder verfraaid worden door het gebruik van bijvoorbeeld roefprofielen om het een traditionele felsdak uitstraling te geven. Zo kan een dak in een echte eyecatcher worden veranderd met haast onbeperkte mogelijkheden wat het ontwerp betreft.

Zekere naadverbinding
Armourplan PVC dakbanen zijn speciaal ontworpen om homogene en betrouwbare naadverbindingen tot stand te kunnen brengen.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
WELKOM in de grootste online webwinkel in dakmaterialen!!!
door een schaarste aan grondstoffen kan het zijn dat uw product tijdelijk niet leverbaar is, onze excuses voor het ongemak!