Welkom bij Dakconcept uit Leeuwarden! Dakbedekking, dakdekker en dakmaterialen 


Wij zijn uw specialist voor de verkoop van een totaal assortiment professionele dakmaterialen, isolatie en gereedschappen tegen een scherpe prijs. Van bitumen dakbedekking tot EPDM, van isolatieplaat tot lichtkoepel, van zink tot soldeerbrander. We verkopen alleen materialen die dakdekkersbedrijven ook verwerken, kwaliteit! Voor elk budget en type dak hebben wij een goede oplossing.  In onze webshop vindt u meer dan 1500 artikelen met een goede omschrijving van de materialen en de eventuele verwerking. Door onze ruimevoorraad en grotendeels 24 uurs service door heel Nederland is het mogelijk zeer snel te leveren! 

Goedkoop of de goedkoopste? In ieder geval de beste. Bij ons staat kwaliteit voorop! Wij leveren alleen A-keuze dakmaterialen, gereedschappen en toebehoren van erkende leveranciers en producenten. Door samen te werken en goede afspraken te maken met de beste vakgroothandels in de Benelux, kunnen wij tegen zeer goede condities materialen aanbieden van de grootste kwaliteit. Zo heeft onze dakbedekking 10 jaar garantie en zijn alle materialen gecertificeerd. U wilt tenslotte toch jarenlang verzekerd zijn tegen ‘natte’ problemen?

Zoekt u iets specifieks, heeft u een groot project of zijn er vragen? Neem contact op met onze klantenservice info@dakconcept.com en ontvang snel een antwoord! Wegens onze ruime ervaring op het gebied van platte daken en isoleren hebben we altijd een correct antwoord voor u klaar.

Komt u er toch niet uit om uw eigen dak te dekken? Geen probleem! Wij brengen vakkundig complete daksystemen aan. Van aanbouw tot utiliteitshal. Van groen sedumdak tot permanente veiligheidssystemen.

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
WELKOM in de grootste online webwinkel in dakmaterialen!!!
door een schaarste aan grondstoffen kan het zijn dat uw product tijdelijk niet leverbaar is, onze excuses voor het ongemak!