Dakconcept biedt u een ruim assortiment hemelwaterafvoeren voor een goede afwatering van uw dak. Onze loden en aluminium plakplaten bieden verschillende oplossingen. Zijuitlopen, onderuitlopen, spuwers, noodstorten etc. behoort tot ons standaard assortiment lood. Diverse soorten hemelwaterafvoer (hwa) bieden voor elk type dak een goede oplossing om het water snel van uw dak af te voeren.

Onze standaard loden uitlopen worden in zijn geheel fabrieksmatig gegoten en gestraald. Dit biedt vele voordelen. Niet alleen is de kans op lekkage kleiner, maar u hoeft  de plakplaat ook niet voor te behandelen met primer. Licht opruwen met een staalborstel volstaat voor een goede verwerking.

Ook voor hulpstukken als stadsuitlopen (schuifstuk), boldraadroosters, bladvangers in PVC of aluminium bent u bij ons aan het juiste adres.

Zoekt u iets speciaals? Neem gerust contact met ons op. Ook maatwerk artikelen leveren wij snel tegen een scherpe prijs.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
WELKOM in de grootste online webwinkel in dakmaterialen!!!
door een schaarste aan grondstoffen kan het zijn dat uw product tijdelijk niet leverbaar is, onze excuses voor het ongemak!