EPDM is de meest populaire dakbedekking van dit moment! Doordat EPDM dakbedekking verwerkbaar is zonder gebruik te maken van open vuur (brander), is dit voor velen een makkelijk aan te leggen dak systeem. Niet alleen de levensduur van meer dan 40 jaar, maar ook positieve voordelen zoals UV en ozon bestendig en de blijvende flexibiliteit zijn enkele grote voordelen van EPDM.

Wij leveren Hertalan EPDM van Nederlandse bodem. Deze hollandse topkwaliteit Europese variant is eenvoudig en snel zelf makkelijk aan te brengen. De  hulpmiddelen hechtlijm, contactlijm en kit volstaan voor een goede verkleving van het EPDM dakmembraan. Door middel van de prefab EPDM hwa uitlopen en aluminium solo daktrim brengt u uw EPDM dak tot een goed eindresultaat.

Behalve voor uw dak, kunt u Hertalan EPDM ook gebruiken voor uw dakgoot te renoveren of bijvoorbeeld onder kozijnen en dorpels monteren. EPDM stroken zijn op rol te verkrijgen in onze webshop in diverse breedtes.

EPDM is een all-round product met vele mogelijkheden, en aan het einde van zijn levensduur weer volledig te recyclen! Weergave:
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
WELKOM in de grootste online webwinkel in dakmaterialen!!!
door een schaarste aan grondstoffen kan het zijn dat uw product tijdelijk niet leverbaar is, onze excuses voor het ongemak!