Dakconcept (Kamer van Koophandel: 61250201), hierna te noemen Dakconcept, verleent u hierbij toegang tot www.dakconcept.com en nodigt u uit het aangebodene te kopen  en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Dakconcept en derden zijn aangeleverd.

Dakconcept behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.


Beperkte aansprakelijkheid

Dakconcept spant zich in om de inhoud van www.dakconcept.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.dakconcept.com aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Dakconcept.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.dakconcept.com geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Dakconcept.Voor op www.dakconcept.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Dakconcept nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.


Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Dakconcept en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Dakconcept, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Welkom in de grootste online webshop voor
IKO dakbedekking en isolatie.

Snelle levering in Nederland & België!!

Wilt u verder winkelen?