Penn ventilator
Deze windgedreven ventilator is zeer geschikt voor industriele toepassingen op het gebied van natuurlijke ventilatie. De kleinere diameters zijn van aluminium, de grotere zijn gegalvaniseerd. Leverbaar in de maten 100 t/m 450mm doorsnede.
 

Savonius Ventilator
De Savonius windgedreven ventilator heeft een variabele afzuigcapaciteit afhankelijk van de windsnelheid. Deze is zeer geschikt voor woonhuistoepassingen zoals het toilet of de keuken. Het materiaal is van aluminium. Leverbaar in de volgende afmetingen: 100, 125 & 150mm.


VT-turbine ventilator
De rvs windgedreven ventilator VT-turbine functioneert al bij windsnelheden vanaf 1 m/s. De VT-turbine wordt o.a. toegepast op fabrieken, scholen, kantoren of woningen. Leverbaar in de maten 100 t/m 500mm doorsnede.


Aspirotor ventilator
De windgedreven aspirator Aspirotor is een RVS ventilator die voor zowel ventilatie als voor het verbeteren van de trek in bijvoorbeeld openhaardkanalen geschikt is. Er zijn twee afmetingen leverbaar die in aansluitdiameter te verstellen zijn: 150 en 200 mm.

GEK ventilator
De ‘GEK’ is een draaibare rvs ventilator die zich door middel van de windvaan richt op de wind. Via een opening in de kap wordt de wind over het kanaal geblazen. Hierdoor ontstaat onderdruk in het kanaal waardoor de trek verbeterd wordt. Een ‘GEK’ wordt veelal toegepast op open haard kanalen en is standaard voorzien van een klemband.


Aluminium plakplaten
Er zijn diverse types plakplaten beschikbaar voor het bevestigen van de windgedreven ventilatoren


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
SCHERPE PRIJZEN, SNEL GELEVERD